Sähkö- ja rakennusautomaatio

Ota meihin yhteyttä

 

+358 40 501 9013

 

Joni Myllynen
+358 40 014 9982 
 joni.myllynen@milltech.fi

Sähkö- ja rakennusautomaatio

Milltech on joustava ja monipuolinen automaatio- ja sähkötöihin erikoistunut yritys, toimitamme järjestelmien ammattimaiset ja laadukkaat kaapeloinnit, asennukset ja käyttöönotot, joilla varmistamme parhaan lopputuloksen.  

Tarjoamme energiatehokkaat vaihtoehdot ja luotettavaa sekä laadukasta sähkötyötä ammattitaidoilla. Toteutamme sähkötyöt joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan, sovitussa aikataulussa.

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas.  


Miksi valita Milltech kumppaniksi

Tuomme asiakkaan odotusten mukaista laadukasta palvelua ja luotettavia tuotteita jotka ovat kannatavan liiketoiminnan perusedellytyksiä ja joilla saavutetaan pitkäaikaisia asiakas- ja yhteistyökumppanuuksia. 

Laadukas ja luotettava

Palvelumme ja toimitusaikamme perustuvat laatuun sekä luotettavuuteen. Pitkäaikaisen yhteistyökumppanuuden kautta laatu parantaa yrityksen kannattavuutta.

 Ammattitaitoinen

Rautainen ammattitaito on menestyksen ja arvostuksen perusta. Milltech nauttii tekemästään työstä ja laadukas työnjälki on meille avainsana.

 Vastuu ja turvallisuus

Vastuullisuus sekä omat arvomme tekevät meistä turvallisen pitkäaikaisen kumppanin. Työturvallisuus on meillä etusijalla. Olemme mukana Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmassa.

 Teemme mitä lupaamme

Milltech on luotettava tekijä haasteelisissa tehtävissä, sen mitä lupaamme, sen myös teemme. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja toimintamme on avointa.

 

Milltech Oy

 Rantaviivantie 2, 13500  Hämeenlinna
+358 40 501 9013
+358 40  014 9982