Sähkökeskusvalmistus  

Ota meihin yhteyttä

 

Marko Myllynen
+358 40 501 9013
 marko.myllynen@milltech.fi

 

Joni Myllynen
+358 40 501 7158 
 joni.myllynen@milltech.fi

Keskusvalmistus

Milltech toimittaa kiinteistöihin sekä teollisuuteen luotettavat automaatio- ja ohjauskeskukset.
Toimimme myös sopimusvalmistajana alan johtaville yhteistyökumppaneillemme.

Toimiva lopputulos syntyy, kun keskuksen valmistusvaiheessa huomioidaan myös asennus ja käyttöönotto.  Joustavan toimintamme ansioista pystymme asiakaskohtaisiin toimituksiin tarvittaessa lyhyelläkin toimitusajalla.


Miksi valita Milltech kumppaniksi

Tuomme asiakkaan odotusten mukaista laadukasta palvelua ja luotettavia tuotteita jotka ovat kannatavan liiketoiminnan perusedellytyksiä ja joilla saavutetaan pitkäaikaisia asiakas- ja yhteistyökumppanuuksia. 

Laadukas ja luotettava

Palvelumme ja toimitusaikamme perustuvat laatuun sekä luotettavuuteen. Pitkäaikaisen yhteistyökumppanuuden kautta laatu parantaa yrityksen kannattavuutta.

 Ammattitaitoinen

Rautainen ammattitaito on menestyksen ja arvostuksen perusta. Milltech nauttii tekemästään työstä ja laadukas työnjälki on meille avainsana.

 Vastuu ja turvallisuus

Vastuullisuus sekä omat arvomme tekevät meistä turvallisen pitkäaikaisen kumppanin. Työturvallisuus on meillä etusijalla. Olemme mukana Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmassa.

 Teemme mitä lupaamme

Milltech on luotettava tekijä haasteelisissa tehtävissä, sen mitä lupaamme, sen myös teemme. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja toimintamme on avointa.

 

Milltech Oy

Pihkakaarre 2, 14200 Turenki
+358 40 501 9013
+358 40 501 7158